OTNV Virtual Journeys

OTNV DOOR FOCUS100 – Kort en Krachtig!

Wat is FOCUS100?

De OTNV DOOR Focus100 Live Online trainingen maken deel uit van een grotere serie die is ontworpen als korte modules met een krachtige kern om het leren te versnellen. De Virtual Journeys in deze series hebben een doorlooptijd van slechts 100 minuten en helpen je om op een snelle manier opgedane kennis en vaardigheden te transformeren naar de dagelijkse praktijk. Participanten leren tools, technieken en modellen in te zetten om meer resultaat te behalen in hun werk.

Waarom FOCUS100?

Zoals al onze virtual journeys  zijn de Focus100-sessies ontworpen om te voldoen aan de continue en veranderende trainingsbehoeften van uw personeel. Kennis en vaardigheden opgedaan tijdens deze trainingen stellen zowel individuen als bedrijven in staat om te groeien en concurrerend te blijven in de snel veranderende wereld waarin wij leven in een interactief en online formaat. Alle virtual journeys zijn ontwikkeld door het internationaal team van top trainers  van DOOR International en worden in Suriname uitgevoerd door onze ervaren OTNV trainers die precies weten hoe de vertaalslag te maken naar de Surinaamse situatie.

Klik op de naam van het programma voor meer informatie en Registreer hier voor de training.

*alle OTNV Virtual Journeys worden in het Nederlands verzorgd. De prijs voor de FOCUS100 programma’s is vanaf USD 20 per persoon. Klik op de naam van het programma voor meer informatie en op de registratie link om te registreren voor de training.