OTNV Mastering Leadership

vILT – Virtual Instructor Led Training

De OTNV DOOR vILT (virtual Instructor-Led training) is een serie van uitgebreide trainingen die wordt uitgevoerd in een virtueel, gesimuleerde omgeving. Met onze aanpak simuleren wij zo goed mogelijk de traditionele klas- en leerervaring door middel van de verschillende mogelijkheden die de techniek ons bied.

Door gebruik te maken van video- en digitale technologie en de meer dan 40 jaar leerexpertise vanuit het DOOR netwerk, zijn onze vILTs-workshops een robuuste set van virtuele, door een instructeur geleide trainingsprogramma’s die de ervaring en impact van live, persoonlijke training repliceren.

Elke DOOR vILT-workshop wordt geleid door een zeer bekwame en gepassioneerde OTNV-facilitator en bestaat uit meerdere sessies van 2 tot 4 uur. Dit maakt de inhoud beter verteerbaar en vermindert de tijd dat u weg bent van uw dagelijkse taken. Bent u toch op zoek naar nog kortere sessies, probeer dan onze FOCUS100 programma’s; korte en krachtige trainingen van maximaal 100 minuten.

Enkele belangrijke kenmerken van onze virtuele workshops zijn:

  • Video; gebruikt door zowel de begeleider als alle deelnemers, om de betrokkenheid en de leercurve te vergroten.
  • Interactieve tools, zoals polls, chats en breakout-groepen, voor groepsoefeningen en rollenspellen.
  • Eenvoudige, lichtgewicht Zoom-interface en printer vriendelijke werkboeken voor thuis, zodat de participanten ook na de workshop de leerstof makkelijk kunnen naslaan.
  • Tussen de sessies door worden on-the-job opdrachten gegeven om de actie uit te breiden naar de werkvloer en daarover te discussiëren tijdens de sessies.
Klik op de naam van het programma voor meer informatie en op de registratie link om te registreren voor de training.
Virtual Journeys worden in het Nederlands verzorgd. De prijs voor de vILTs programma’s is vanaf USD 100 per persoon. Klik op de naam van het programma voor meer informatie en op de registratie link om te registreren voor de training.